Move United logo. Et bølget m der varierer i farve fra lyseblå i venstre side til mørkegrøn i højre side. Tryk for at komme til forsiden
Om os
To kvinder er ude og gå en tur sammen

GØR EN FORSKEL SOM

MOVE UNITED MENTOR

Om Move United Mentors

Move United Mentors er en gratis mentorordning som gør det muligt for blinde og svagsynede, i alle aldre, at mødes og gå en tur med ansatte i danske virksomheder. De gående mentorsamtaler koordineres igennem Move United appen. Formålet med Move United Mentors er at give blinde og svagsynede mulighed for at udvide deres professionelle netværk samt mulighed for at få sparring mht. uddannelses- og karrierevalg. Samtidig kan arbejdere blive bevidstgjorte om, hvordan blinde og svagsynede, med ganske få hjælpemidler, sagtens kan bidrage i erhvervsmæssig sammenhæng.

Du kan gøre en forskel som Move United Mentor

Mere end halvdelen af blinde og svagsynede i den erhvervsaktive alder står uden for arbejdsmarkedet. Det er ekstra problematisk i en tid, hvor vores virksomheder oplever mangel på kompetent arbejdskraft. Hos Move United ønsker vi at lave om på dette - og du kan være med til at gøre en forskel.

Uanset hvor du befinder dig i din karriere, besidder du værdifuld viden, som du kan give videre. Som Move United mentor kan du bruge din professionelle erfaring til at inspirere, motivere og bidrage til, at blinde og svagsynede kan udforske deres faglige interesser, få sparring i forbindelse med jobsøgning og jobskifte eller blot få et indblik i, hvordan en arbejdsuge er skruet sammen på din arbejdsplads. Det er uforpligtende at være Move United mentor. Som mentor kan du altså bidrage en enkelt gang, en gang om måneden eller en gang om året - det er helt op til dig.

Bliv partnervirksomhed i mentorordningen

Vi ønsker, at mentorordningen skal være en mulighed for alle vores blinde og svagsynede medlemmer, som er bosat rundt omkring i hele landet. Derfor tages alle virksomheder i betragtning som potentielle partnervirksomheder - om der er én ansat eller 100 ansatte.

For at sikre høj kvalitet i mentorordningen er det kun ansatte i Move Uniteds partnervirksomheder, der kan tilmelde sig som Move United mentorer. Mentorordningen er gratis for alle parter, og som ansat i en partnervirksomhed kan man let tilmelde sig som mentor gennem Move United appen. Hvis du mener, at virksomheden hvor du arbejder, er oplagt som partnervirksomhed for mentorordningen, er du velkommen til at kontakte os på

MoveUnitedMentors@moveunited.dk

Sådan kommer du i gang som mentor

 • 1.

  For at blive Move United mentor, skal du downloade den gratis Move United app på moveunited.dk/app og registrere dig som mentor, ved at logge ind med din personlige arbejdsmail.

 • 2.

  Når du benytter din arbejdsmail, får du et virksomhedslogo på dit profilbillede, og har mulighed for at skrive et kort tekststykke om din professionelle baggrund.

 • 3.

  For at arrangere et mentormøde, skal du oprette et Mentor Move inde i appen, som vores blinde og svagsynede medlemmer kan skrive på, hvis de ønsker at mødes.

 • 4.

  Når et medlem skriver på dit Move, kan I arrangere et mentormøde og ses til en uformel walk and talk.

 • 5.

  Hvis I har en nyttig samtale, kan I efterfølgende aftale at mødes igen og fortsætte mentorskabet.