Move United logo. Et bølget m der varierer i farve fra lyseblå i venstre side til mørkegrøn i højre side. Tryk for at komme til forsiden
Om os
2 løbere på tur i Fælledparken iført blind og guide vest.

Tryg oplevelse med Move United

I Move United er det vores allerhøjeste prioritet at skabe gode og trygge motionsfællesskaber mellem blinde og svagsynede personer og seende ledsagere.

Vi har fuld forståelse for, hvis du føler dig utryg eller usikker første gang, du skal mødes med en ledsager, du ikke kender. Derfor har vi samlet en række konkrete råd til, hvordan du kan gøre det første møde med din nye ledsagermere trygt for dig, så du får en god oplevelse.

1 - Kommunikation

Skriv med din ledsager i chatten, eller tal i telefon med vedkommende, så I kan lære hinanden lidt at kende, inden I mødes første gang.

2 - Mødested

Hvis det føles for privat at møde din ledsager i eller ved din lejlighed/dit hus, kan du bestemme, at mødestedet skal være på gadeniveau eller på en anden adresse i nærheden af dit hjem. Du kan eksempelvis foreslå at mødes ved din lokale Brugs, eller på stationen.

Hvis du har mulighed for at tage endnu længere væk, kan du benytte denne mulighed til at dyrke motion i et område, hvor du ikke plejer, og samtidig kan du gøre mødet mindre privat.

3 - Fortæl om dine behov

Fortæl din ledsager om, hvad du har brug for, for at føle dig tryg, når I skal dyrke motion sammen. Enten i chatten eller telefonsamtalen eller første gang I mødes.

Til inspiration har vi lavet en lille guide med 3 gode råd til, hvordan du og din motionsmakker får en god motionsoplevelse sammen, som du finder under artikler. Du kan finde flere artikler om andre medlemmers erfaringer på forsiden af Move United appen.

Hvis du har bekymringer med at skulle i gang med at bruge Move United, er du meget velkommen til at kontakte os på hello@moveunited.dk eller ved at ringe på 61404425.